google9386b9bca343d63a.html

The Diet Coach : Afslankings- en sportvoedingsadvies - Personal Coaching

Wie ben ik?

 

Hallo, mag ik mij even kort voorstellen?

Ik ben Ann Vandersteen, woon in Lummen, werk in Genk, en heb een opleiding gevolgd van Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik ben ook werkzaam in het fitnesscenter SoooFit in Kuringen, een toffe nieuwe zaak, geopend sinds 17 augustus 2014.

Naar aanleiding van mijn eigen gewichtsverlies (zie "mijn eigen verhaal") ben ik mij gaan verdiepen in de aspecten van voeding, afslanking en beweging. Ik heb de opleidingen afslankingsconsulent, sportvoedingsadviseur en personal coach gevolgd. Op basis van de grote veranderingen in mijn eigen levenswijze, zou je mij ook een "ervaringsdeskundige" kunnen noemen. Ik zou deze positieve veranderingen in mijn leven ook willen overdragen naar iedereen die te kampen heeft met overgewicht. Het is immers heel belangrijk om meer inzicht te krijgen in alle aspecten van voeding om te weten wat er verbeterd kan worden in je huidige levenswijze.

Als jij ook genoeg hebt van die eindeloze diëten, waarbij elk dieet telkens door een gewichtstoename wordt gevolgd, of gewoon meer wil weten over gezonde voeding of sportvoeding, nodig ik je heel graag uit om een kijkje te gaan nemen op deze website. Ik hoop dat ik je via deze website wat meer informatie kan bezorgen rond mijn achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen. Het wordt mijn missie om je een nieuwe levenswijze aan te leren, waarbij een nieuwe manier van eten en bewegen geïntegreerd kan worden in het dagelijkse leven. Dit zal een proces worden van vallen en opstaan, maar ik zal mijn uiterste best doen om je te blijven motiveren en je technieken aan te leren om vol te houden en een nieuw leven op te bouwen.

Het kan ook voor jou, blijf erin geloven...ik ben het beste bewijs!

Groetjes en hopelijk tot binnenkort!
Ann (The Diet Coach)